Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

URFA’NIN KURTULUŞUNA ÖZEL, ÖDÜLLÜ KORT TENİSİ TURNUVASI BAŞLADI

URFA’NIN KURTULUŞUNA ÖZEL, ÖDÜLLÜ KORT TENİSİ TURNUVASI BAŞLADI
REKLAM ALANI
03.04.2021
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde vatandaşların hizmetine sunulan Türkiye’nin en modern tesislerinden biri olan tenis dünyasında ödüllü kort tenisi turnuvası start aldı.

11 Nisan Şanlıurfa’nın Kurtuluşu Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek turnuvaların ilk ayağı olan Ödüllü Kort tenisi turnuvası ile başlayan etkinlikler bilek güreşi, atletizm, yüzme, dart, satranç, masa tenisi ve okçuluk branşlarında düzenlenecek turnuvalarla devam edecek.

3 Nisan da başlayıp 10 Nisanda sona erecek ‘Kort Tenisi Turnuvasına’ 92 kişi katılım sağladı. Katılım sağlayanlardan 24’ü kadın 68’i ise erkek sporculardan oluştu. Turnuva süresince başlangıç ve ileri seviye olmak üzere 4 kategoride ilk üçe girenlere çeşitli ödüller takdim edilecek.

HABER:ABDULLAH YİĞİT

REKLAM ALANI